Derrota del MoraBanc a Mònaco en la reaparició de Jeremy Senglin (66-64)

Els tricolors tanquen la primera fase de l’Eurocup amb desfeta en un partit amb alternatives

Derrota del MoraBanc a Mònaco en la reaparició de Jeremy Senglin (66-64)Fernando Galindo

El MoraBanc Andorra va tancar la primera fase de l’Eurocup amb una derrota per 66 a 64 a Mònaco en un partit intranscendent que no es va decidir fins a l’últim instant, ja que Jeremy Senglin, que reapareixia després de la lesió, va tenir un triple per endur-se la victòria.

Els tricolors van anar a remolc des del principi a causa del baix percentatge en el tir (26 per cent de dos i 16 per cent en el triple) que deixava el marcador 16 a 12 al final del primer quart i 30 a 25 al descans. A la represa els homes d’Ibon Navarro van mostrar la seva millor versió i van capgirar el matx amb el 40 a 43 al final del tercer quart. Els cinc punts dels monegascos al tram final després de mals atacs del MoraBanc semblaven decisius, però els tricolors van treure el caràcter per mantenir-se vius i van tenir opcions d’endur-se el duel amb un triple final molt forçat de Senglin.

Després de Gran Canària i Mornar Bar ja confirmats, els tricolors coneixeran avui l’últim rival del grup H del Top-16, que sortirà entre la Penya, JL Bourg i Unics Kazan, en una segona lligueta que arrencarà el 13 de gener.

Europa queda ara de banda i els tricolors es juguen les garrofes a l’ACB amb quatre partits en vuit dies a partir de dissabte per saber si es classificaran per a la Copa del Rei de Madrid.