Uns 600 socis del Barça votaran a Andorra

Salut està estudiant el protocol que ha enviat l’entitat per adaptar-lo a la normativa del país

Uns 600 socis del Barça votaran a Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

611 socis de l’FC Barcelona podran votar a la seu que el club blaugrana instal·larà al Centre de Congressos d’Andorra la Vella el 24 de gener, segons la primera revisió del cens que va fer l’entitat catalana. Al setembre, Andorra comptava amb 827 socis del Barça, però s’ha de treure els associats menors d’edat o amb menys d’un any d’antiguitat. A més, el cens de la mesa electoral andor­rana pot variar els propers dies, ja que els socis blaugrana podran modificar les dades fins al 14 de gener. Tot i que en un primer moment s’havia especulat amb l’opció que els socis dels territoris veïns com, per exemple, l’Alt Urgell poguessin votar a Andorra, finalment no serà així i ho hauran de fer a la seu que el Barça instal·larà a Lleida. Així doncs, a la capital només podran exercir el dret a vot els associats residents al país.

Etiquetes:

Pendents del protocol

El ministeri de Salut està treballant en el protocol sanitari perquè les votacions es puguin desenvolupar amb normalitat. El Barça va fer el seu, aprovat pel Procicat, i el va derivar a les autoritats competents de les seus de fora de Catalunya per tal que el puguin adaptar a la normativa vigent dels diferents territoris. Pel que fa al ministeri que lidera Joan Martínez Benazet, la intenció és tenir-lo llest en els propers dies però serà força semblant al protocol del Barça.

Les votacions se celebraran diumenge 24 de gener de les nou del matí a les nou del vespre (hi haurà aturades per desinfectar les instal·lacions) i serà obligatori l’ús de mascareta i guardar la distància interpersonal de seguretat. A més, només podrà accedir a la zona de votació el soci o sòcia que hagi d’exercir el seu dret a vot (no estarà permès l’accés d’acompanyants) i estarà prohibit menjar i fumar dintre de tot el recinte.

JOAN LAPORTA OBRIRÀ UNA SEU ELECTORAL A PRAT DE LA CREU

El precandidat a les eleccions blaugrana Joan Laporta tindrà una seu electoral al país. Aquest espai estarà localitzat al carrer Prat de la Creu de la capital i obrirà el 30 de desembre per tal de convertir-se en un punt de trobada per als socis del país que vulguin donar suport a la seva candidatura. En aquesta seu es podrà signar per donar-li suport i està previst que l’ex-president blaugrana es desplaci al Principat per realitzar algun acte electoral. Laporta va manifestar la satisfacció per disposar d’una seu al país i va assenyalar que “ajudarà que els socis i simpatitzants que volen donar-nos suport puguin fer-ho sense haver-se de desplaçar a Barcelona”. A més, va assegurar que “un dels objectius de la nostra candidatura és que el Barça sigui un motor d’optimisme per a totes les persones que estimen el club des de qualsevol racó del món”.

tracking