x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El MoraBanc perd a Lituània però es classifica pel Top-16

Els tricolors han caigut 77-69 contra el Lietkabelis
Parlsson defensa una pilota davant

MoraBanc Lietkabelis

Palsson defensa una pilota davant Valinskas

Karolio Kavolelio
Actualitzada 16/12/2020 a les 19:48
El MoraBanc Andorra ha caigut 77-69 contra el Lietkabelis Panevezys, però ha aconseguit la classificació pel Top-16, ja que els lituans havien de guanyar per deu o més punts per seguir amb opcions. Ara, els tricolors encara tenen opcions d'acabar en tercera o en quarta posició del grup.

El partit ha arrencat amb màxima igualtat i amb 20-20 al marcador al final del primer quart, tot i que els lituans han posat una marxa més al segon i han arribat a guanyar per set punts, però la reacció final tricolor ha deixat l'electrònic 39-37.

Al segon quart el duel ha seguit amb alternatives per tots fins que al tercer quart el Lietkabelis semblava trencar el partit agafant els 10 punts de marge que necessitaven per seguir amb opcions de classificació. Al final, però, el MoraBanc ha tingut una tímida reacció i ha pogut deixar la diferència en vuit punts i segellar la classificació.

Ara els tricolors tornen a centrar-se en la Lliga Endesa, i diumenge rebran l'Estudiantes al Poliesportiu.
Etiquetes
  • #1 David
    (16/12/20 20:20)

    Aquest cop si que els que hem vist el partit podem estar d'acord que el cansament físic ha passat molta factura en el tram final del partit. Cert que un cop més s'han comès masses errades pero penso que els jugadors ho donen tot i això es el que se'ls hi ha d exigir, passen per un moment dur mentalment pero segur que passarà.. A més s'ha complert l'objectiu principal que era mantenir l'average per classificar-se. Ja s'acava aquesta marató de partits cada 2 dies i poc a poc vui pensar que anirem recuperant la normalitat en la plantilla pel que fa a baixes. Molta força a l'equip i com es sol dir pit i co....s!!!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts