Esquí

Mimi Gutiérrez acaba 16a a Ahrntal

L’estació transalpina acull avui una nova prova de la Copa d’Europa d’eslàlom

Mimi Gutiérrez acaba 16a a AhrntalC. PALLOT / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mimi Gutiérrez va finalitzar en 16a posició a la primera Copa d’Europa d’eslàlom de la temporada disputada a l’estació italiana d’Ahrntal-Klausberg, cosa que li va suposar 15 punts per la classificació general, en una prova amb una alta participació de la Copa del Món. L’esquiadora va fer el 18è millor temps a la primera mànega amb 44”51, la mateixa posició que a la segona (44”98), i va fer un temps total d’1’29”49, a 2”55 de la vencedora, la italiana Lara Della Mea. Carla Mijares, en canvi, no va poder completar la cursa i va quedar fora a la primera mànega. Avui se celebrarà una nova cita del circuit continental a l’estació transalpina.

També a la Copa d’Europa, en aquest cas a la prova masculina de descens, Matías Vargas va ser el millor representant de la FAE amb un 46è lloc a l’entrenament. L’esquiador va fer un registre d’1’07”28 a 2”29 del millor temps que va fer el corredor de Liechtenstein Nico Gauer. En aquesta prova, Kevin Courrieu va ser 54è amb 1’07”51, a 2”52 de Gauer. Avui es farà la cursa d’aquesta Copa d’Europa.

Per últim, Ty Acosta va ser 16è, i Xavi Cornella, 17è, al gegant del Campionat d’Itàlia júnior a Pfelders. Bartumeu Gabriel no va acabar la primera mànega de la competició.

PRIMERA COPA DEL MÓN PER A ESTEVE I VILA MARCADA PER LES ABSÈNCIES

Irineu Esteve i Carola Vila disputen aquest matí la primera cita de la temporada de la Copa del Món a Davos (Suïssa) en una prova que estarà marcada per les absències i la polèmica. Les delegacions nòrdiques (Noruega, Finlàndia i Suècia) no disputaran la cursa com a protesta per la bombolla sanitària creada a la primera prova del circuit mundial, que van considerar insuficient. Això farà que tres dels països més potents no participin en la prova aquest cap de setmana. Irineu Esteve disputarà des de les 13.30 hores els 15 quilòmetres estil patinador, i Carola Vila correrà els 10 quilòmetres a les 10.45 h.

tracking