Vòlei

El CV Encamp trenca la bona ratxa i cau a casa contra el CN Sabadell

El CV Encamp va caure derrotat ahir per la mínima (2-3) contra el CN Sabadell a la desena jornada de la Primera Nacional, i va trencar la bona ratxa de tres victòries seguides. Els homes de José García van començar a remolc i van caure per 16-25 al primer set, tot i que van poder reaccionar i es van adjudicar el segon per 25-19. El tercer parcial va tornar a ser per al CN Sabadell per un clar 11-25, però els encampadans van respondre tornant a empatar el partit amb un ajustat 25-22. A la mort sobtada, el CV Encamp va arrencar millor i va disposar d’una pilota de partit, però el conjunt visitant es va acabar enduent el set definitiu i el partit per un ajustat 15-17.

Amb aquesta derrota, els encampadans se situen amb tres victòries i quatre partits perduts. Avui mateix tornen a jugar per recuperar un dels duels que no es van disputar a causa de la Covid i visitaran l’AE Vòlei Manresa.