Anglaterra visitarà l'Estadi Nacional el 9 d'octubre

La selecció enceta la fase de classificació de Qatar el 25 de març amb la visita d’Albània

Anglaterra visitarà l'Estadi Nacional el 9 d'octubreARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La visita d’Anglaterra a l’Estadi Nacional era un dels grans al·licients per a la selecció andorrana en la fase de classificació per al Mundial de Qatar 2022. L’arribada de Harry Kane, Dele Alli, Sterling, Sancho, Trippier i compa­nyia a l’Estadi Nacional ja té data fixada, un cop la FIFA va descobrir el calendari del Premundial. Per veure les estrelles angleses a Andorra haurem d’esperar fins al 9 d’octubre del 2021, al partit corresponent a la setena jornada de la fase de classificació. Abans, però, el 5 de setembre, la selecció tricolor trepitjarà Wembley per enfrontar-se al grup de Southgate, a la cinquena jornada.

Andorra, enquadrada al grup I amb la mateixa Anglaterra com a cap de sèrie i principal favorita, la Polònia de Robert Lewandowski, Hongria, Albània i San Marino, encetarà la fase de classificació el 25 de març a l’Estadi Nacional rebent Albània. Curiosament, el dia del partit farà exactament dos anys del darrer precedent del combinat albanès al Principat, que va guanyar 0 a 3 i on militen el català Ivan Balliu i el davanter del Barça B Rey Manaj. No serà fins a la darrera jornada de la fase, el 15 de novembre, quan se li torni visita a Albània. La jornada 2 Andorra viatjarà a Polònia i el 31 de març Hongria visitarà l’Estadi Nacional, amb el record encara present del gol de Marc Rebés. San Marino aterra a Andorra el 2 de setembre i el 8 la selecció viatja a Hongria en la jornada 6, el tercer partit en una setmana. Tres dies després de la visita d’Anglaterra, Andorra anirà fins a San Marino i, finalment, abans de tancar la fase a Albània, Polònia ha d’enfrontar-se a la selecció de Koldo Álvarez de Eulate a l’Estadi Nacional , el 12 de novembre.

LA SELECCIÓ SUB-19 CAU EN UN DELS GRUPS MÉS POTENTS DEL PREEUROPEU

La selecció sub-19 i la selecció sub-17 ja coneixen els rivals per a la fase de classificació per a l’Europeu de les respectives categories. La sub-19 de Lucendo ha caigut en un dels denominats grups de la mort i es creuarà amb Anglaterra, Suècia i Suïssa al grup 1. La sub-17 viurà la primera experiència internacional i ha quedat enquadrada al grup 5 amb la República d’Irlanda, Polònia i Macedònia del Nord. Eloy Casals, director tècnic de la FAF, va comentar que “sempre resulten grups molt difícils en sortejos d’aquestes categories, tenint en compte que estem a l’últim pot de quatre”.

tracking