El ministre Benazet veu “lluny” la presència de públic al Poliesportiu

El Govern considera que de moment s’ha de seguir evitant el màxim possible la interacció social

El ministre Benazet veu “lluny” la presència de públic al PoliesportiuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Malauradament, sembla que a curt termini no hi haurà la possibilitat de permetre l’entrada progressiva de públic al Poliesportiu per als partits del MoraBanc Andorra. L’ACB ha elaborat un protocol que permet l’entrada als pavellons de 500 aficionats, però ara per ara el Govern ha barrat el pas a aquesta opció.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va assenyalar ahir amb fermesa que veia encara “lluny” la possibilitat de permetre l’entrada de públic a la bombonera: “Estem millorant progressivament les nostres dades epidemiològiques, però encara mantenim una casuística elevada”, va introduir. En aquest sentit, Benazet va explicar que “50 malalts al dia són molts i encara estem sota pressió i estem en un moment que no ens permet prendre més mesures de relaxació i, per tant, com menys relació social s’estableixi entre les persones, molt millor”. De fet, va cloure afirmant que “encara veiem una mica lluny la possibilitat de tenir públic en un recinte esportiu”. Va ser dimecres quan en una carta oberta del president de l’ACB, Antonio Martín, remesa al CSD espanyol (Consell Superior d’Esports), va presentar un protocol d’accés als pavellons que és “absolutament segur”, i que es tracta “d'un pla complet que cobreix tots els aspectes des de l’accés, la ubicació dels aficionats i què poden fer dins dels recintes”.

Senglin, MVP de la jornada

D’altra banda, Jeremy Senglin va ser nomenat MVP –el jugador més valorat– de la jornada 8 de la Lliga Endesa. L’escorta del MoraBanc va oferir una exhibició a Bilbao, amb 30 punts, i va signar 35 crèdits de valoració.

tracking