Govern espera el protocol del Barça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La designació d’Andorra com una de les seus per votar a les eleccions de l’FC Barcelona resta pendent de l’aprovació definitiva per part de la Generalitat de Catalunya del protocol sanitari. De fet, segons ha pogut saber el Diari, el Govern no ha tingut encara cap reunió amb l’FC Barcelona, ni Salut s’ha posicionat, ja que els contactes preliminars que hi ha hagut han estat entre el ministeri de Cultura i Esports, i la secretaria general de l’Esport de Catalunya. Així doncs, els deu punts per poder exercir el dret a vot que va anunciar l’entitat blaugrana són una proposta i ara es resta en espera que el govern català doni el vistiplau a aquest pla de votació descentralitzat, així com del protocol sanitari, un fet que es preveu que es porti a terme a final de setmana o a principi de la vinent.

A partir d’aquest moment es derivarà el protocol a les autoritats competents d’aquelles seus que s’han d’instal·lar fora de Catalunya (en el cas d’Andorra el Govern amb el ministeri de Salut al capdavant) perquè cada territori faci les seves esmenes en funció de la legislació vinent i de les mesures sanitàries. Serà llavors quan l’executiu decideixi quin és el protocol definitiu per la votació del país, després de les possibles modificacions que es realitzin des del departament de Salut. El Govern també haurà de decidir en quin punt del país s’acaba exercint el dret a vot.

El Principat compta amb gairebé un miler de socis blaugrana i està previst que també puguin votar aquí els associats de territoris veïns com l’Alt Urgell.

tracking