Mesa al país per a les eleccions del Barça

El club blaugrana va confirmar que s’instal·larà un punt de votació al Principat el 24 de gener

Mesa al país per a les eleccions del Barça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra tindrà finalment un punt de votació per a les eleccions de l’FC Barcelona del 24 de gener vinent, tal com va confirmar ahir el club català. Ja estava previst que el país acollís una mesa electoral per al vot de censura contra Josep Maria Bartomeu, que no es va acabar fent després de la dimissió de l’expresident, i ara el país es mantindrà com una de les seus per a les eleccions vinents. A més d’Andorra, els socis blaugrana tindran nou punts més per escollir el seu president: Barcelona (Camp Nou), Tarragona, Tortosa, Lleida, Girona, Madrid, Sevilla, València i Palma de Mallorca.

Etiquetes:

Està previst que aquesta setmana l’FC Barcelona concreti amb les diferents seus els punts concrets de votació, així com els protocols sanitaris per realitzar una jornada segura sota la coordinació del Procicat (en el cas de les seus catalanes). Pel que fa a Andorra, segons ha pogut saber el Diari, el Centre de Congressos d’Andorra la Vella és la principal opció per acabar acollint les meses electorals, tot i que encara no està del tot tancat. També durant aquesta setmana o la propera el club té previst reunir-se amb el Govern per establir un protocol en coordinació amb el ministeri de Salut. En total, hi ha gairebé un miler de socis andorrans de l’FC Barcelona i a aquesta xifra s’hi han de sumar els residents que també tenen la condició d’associats del club blaugrana. En total, el club compta amb uns 110.000 socis amb dret a vot.

El calendari electoral de l’entitat blaugrana arrencarà el 14 de desembre amb l’aprovació de la convocatòria de les eleccions, els precandidats podran recollir les 2.257 signatures per convertir-se en candidats entre el 23 de desembre i l’11 de gener, i la campanya electoral serà del 15 al 22 de gener. Actualment hi ha nou precandidats als comicis, Joan Laporta, Víctor Font, Lluís Fernández Alà, Jordi Farré, Pere Riera, Agustí Benedito, Toni Freixa, Xavier Vilajoana i Emili Rousaud, mentre que noms com Joan Rosell o Jordi Roche finalment van decidir no fer el pas.

tracking