Futbol sala

Les errades condemnen el Sideco Encamp (3-10)

El Salines bosnià es va mostrar des de l’inici molt superior i amb més ritme que els de Guerrero

Les errades condemnen el Sideco Encamp (3-10)FC ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Sideco Encamp va caure ahir sense cap pal·liatiu al Complex Esportiu davant el Salines de Bòsnia per 3-10. Els encampadans no han pogut aguantar el ritme dels visitants, que van demostrar que eren superiors al grup d’Óscar Guerrero. A més, l’equip encampadà va arribar al partit amb la inactivitat i falta de ritme producte del la pandèmia i a la Champions, tot plegat, s’acaba pagant.

Mataja, amb quatre gols, es va erigir en un dels botxins de l’equip bosnià, que ja va marxar al descans amb un parcial de 0-4. A la primera part l’FC Encamp va exhibir massa alts i baixos, tot i competir en tot moment, i les dues errades que van originar els dos primers gols van penalitzar massa. Per part encampadana, els dos gols de Saviola i el d’Alves només van aconseguir maquillar el resultat final. A més, abans de la finalització del partit el mateix Saviola va fallar un penal.

“No, no estic decebut ni molt menys”, va explicar el tècnic Óscar Guerrero. “Ja sabíem que el Salines és un equip molt bo i molt difícil i ho han demostrat. Sincerament, estic content amb la lluita dels nois i amb el seu esforç”, va afegir. Guerrero va reconèixer que “sí que és cert que hem tingut molts alts i baixos a la primera part. A la segona hem intentat mantenir el to i seguir amb la mateixa línia, i oblidar-nos del resultat. L’esforç de tots ha estat admirable”. Per part seva, el capità Carlos Barbosa, no va posar cap excusa i va comentar que “al final l’esforç que ha fet l’equip és el més important i el partit que hem fet no ha estat tan malament”. Per a Barbosa és evident que “aquesta és la realitat i no passa res. Ja sabíem que eren els favorits i eren molt bon equip. Ens enfrontem a un equip que s’entrena cada dia i el resultat és el que és”.

tracking