x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Igor Esteve es queda sense xiular cap partit a Portugal

Tot i ser negatiu en Covid-19, ser contacte d’un àrbitre que va donar un fals positiu va determinar que no pogués dirigir
Esteve no ha pogut dirigir cap partit al Premundial de Portugal.

Igor Esteve es queda sense xiular cap partit a Portugal

Esteve no ha pogut dirigir cap partit al Premundial de Portugal.

FIBA
Actualitzada 29/11/2020 a les 07:15
El protocol establert en la bombolla sanitària de la fase de classificació per al Mundial de bàsquet masculí del 2023 ha acabat per fer la guitza a l’àrbitre andorrà Igor Esteve. L’encampadà era un dels jutges FIBA presents a la seu de Matosinhos, a Portugal, i on han jugat des del dia 24, les seleccions de Bielorússia, Albània, Portugal i Xipre.

Teòricament, Esteve havia de dirigir un dels partits però ser contacte d’un positiu va acabar evitant que pogués dirigir, per primera vegada en la seva carrera, un partit entre seleccions absolutes masculines. “La veritat és que ha estat tot molt estrany”, explica Esteve al Diari. “Un àrbitre va donar positiu fa tres dies, el van aïllar i per tenir contacte amb ell, no em van deixar xiular l’endemà”, comenta. Fins aquest punt és evident que el protocol obliga a mantenir totes les precaucions, però l’andorrà va donar negatiu en el test posterior. “A més, a la prova que ens van fer ahir [per divendres] a tots els àrbitres, vam donar tots negatiu, inclús el que havia estat positiu”. Esteve afegeix que “per qüestions de protocol em van comunicar que no podia xiular cap partit”. L’andorrà, certament resignat, apunta que “al final, he vingut, he estat aquí [a Matosinhos] i no he pogut xiular per ser contacte d’un àrbitre que ha resultat, com s’ha demostrat posteriorment, ser un fals positiu”. Esteve va arribar al Premundial gairebé de rebot, ja que va substituir un altre àrbitre que va acabar sent baixa.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts