Satisfacció entre els clubs pel retorn de la Lliga Multisegur

La federació va reunir-se ahir de manera telemàtica amb totes les entitats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga Multisegur Assegurances tornarà diumenge després de l’aprovació del Govern per a la represa de la competició, i de més de quatre mesos d’absència, una notícia que ha arribat als clubs amb satisfacció després d’una llarga pretemporada. El curs passat va finalitzar a finals de juliol, i entre finals d’agost i principis de setembre la majoria dels equips van arrencar ja amb els entrenaments de pretemporada.

Etiquetes:

Rodri, el mànager esportiu de l’Inter Escaldes, va manifestar que “és molt positiu poder tornar perquè és el que vol el jugador, però sempre que hi hagi seguretat, i per això s’ha fet ara i la FAF ha cregut que era el moment”. Per la seva banda, un dels reforços de l’FC Santa Coloma, David Rodríguez, va assenyalar que “ha estat una pretemporada llarga i estem amb ganes de començar”.

En un primer moment, el tret de sortida a la nova campanya havia de ser el 17 d’octubre amb la Supercopa entre Inter Escaldes i FC Santa Coloma, però davant de la situació de la pandèmia al país el torneig es va ajornar fins al mes de gener i es va decidir endarrerir també l’inici de la lliga fins al novembre, en un primer moment al diumenge 22, i després a aquesta setmana.

Clubs i Federació Andorrana de Futbol van mantenir ahir al vespre una nova reunió telemàtica per exposar el protocol de salut definitiu davant de l’imminent inici de la competició. Tots els clubs seran cribrats cada setmana i en el cas que es detectin tres o més positius en alguna de les entitats, se suspendrà el partit de l’equip.

tracking