esquí

Mimi Gutiérrez acaba 48a a la Copa del Món de Levi

Mimi Gutiérrez acaba 48a a la Copa del Món de LeviCHRISTOPHE PALLOT / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mimi Gutiérrez va tancar la doble cita de la Copa del Món d’eslàlom amb una 48a posició a Levi que no li va permetre el pas a la segona mànega ni lluitar pels punts, tal i com era el seu objectiu abans d’arrancar el circuit mundial.

A la baixada d’ahir, l’esquiadora va marcar un temps de 57”01 que va millorar les seves prestacions de dissabte, però que no va ser suficient per finalitzar entre les 30 primeres posicions. El seu registre va quedar a 2”69 del millor de la primera mànega, obra de l’eslovaca Petra Vlhova, i a 0”87 de l’austríaca Bernandette Schild, que ha tancat el Top-30.

Gutiérrez va manifestar després de la cursa que “estic un pèl més lluny que ahir de les trenta primeres però penso que són dos dies positius per a mi”, i va afegir que “feia molt que no competia, sobretot a la Copa del Món, després de la lesió a la mà i arribava aquí sense saber on estava”. Per últim, va cloure que “surto amb un pèl més de confiança, sabent on fallo i estic preparada per entrenar-me, seguir per aquest camí i confiar que les pròximes vagin millor”.

La propera cita de Mimi Gutiérrez està prevista per als dies 12 i 13 de desembre amb la Copa d’Europa de Klausberg a Itàlia.

tracking