esquí

Mimi Gutiérrez, fora dels punts a Levi

Mimi Gutiérrez, fora dels punts a LeviChristophe Pallot / Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mimi Gutiérrez va finalitzar en 42a posició a la primera Copa del Món d’eslàlom de la temporada celebrada a l’estació finlandesa de Levi. L’esquiadora sortia amb el dorsal 40 i va completar la baixada amb un registre de 57”22 que la va situar en 33è lloc quan va creuar la línia d’arribada, tot i que després va anar perdent posicions fins el 42è lloc final.

L’objectiu de Gutiérrez era entrar dins del Top-30 i sumar els primers punts de la temporada al circuit mundial, però va quedar a 0”74 de la croata Leona Popovic i l’eslovena Neja Dvornik, que van fer el mateix temps a la 30a posició. Pel que fa a la diferència amb el primer lloc, Mimi va acabar a 3”03 de l’eslovena Petra Vlhova, que va ser la més ràpida a la primera mànega i que es va acabar adjudicant la Copa del Món davant de Mikaela Shiffrin i Katharina Liensberger.

Després de la cursa, Mimi Gutiérrez va assenyalar que “la valoració de la cursa a primer instant és positiva a nivell de sensacions i actitud que he tingut”, i va afegir que “hi ha petites errades tècniques que em fan perdre molt, faig una primera part correcta tot i que sé que puc ser més ràpida, i ho buscaré demà [avui]”. De la seva banda, el tècnic Yago Antes va manifestar que “ha sigut un traçat molt fàcil amb una neu també amb molt de grip que s’esquiava amb facilitat i això ha fet que el Top-30 hagi estat molt ajustat”, i va cloure que “la Mimi té esquí suficient per modificar els petits detalls per demà [avui]”.

Avui se celebra la segona cita de la Copa del Món d’eslàlom, també a Levi, i Mireia Gutiérrez arrencarà amb el dorsal 41. La primera mànega està prevista a les 10.15 hores, i la segona serà a les 13.15 hores.

tracking