Triomf de prestigi del MoraBanc a Gran Canària (62-79)

Un gran tercer quart dona el triomf als tricolors

Triomf de prestigi del MoraBanc a Gran Canària (62-79)ACB PHOTO / F. ROBLEDANO

El MoraBanc Andorra ha guanyat 62-79 a la pista de l'Herbalife Gran Canària en un duel que s'ha decidit al tercer quart després d'un espectacular parcial de 6-25 favorable pels tricolors.

El duel ha arrencat amb màxima igualtat i amb intercanvi de cops a totes dues bandes, i tot i que els locals s'han mostrat més encertats des del triple, el MoraBanc ho ha pogut contrarestar (15-15). A partir del segon quart, però, el Gran Canària s'ha fet fort en el joc interior, tant en el rebot com en punts des de la zona, i ha arribat a agafar una màxima diferència de cinc punts (27-22), tot i que un bon final de quart ha dut el partit al descans amb el 36-34 favorable als locals.

A la represa els tricolors han sortit amb un impressionant 0-16 de parcial davant de la inoperància dels locals que els ha donat una diferència de 14 punts amunt, i que han anat augmentant fins al final del quart (42-59). A l'últim quart el Gran Canària ha intentat una tímida reacció, però ha estat inútil i el MoraBanc ha sumat el quart triomf a l'ACB en vuit partits.

Sergi García ha estat el millor dels tricolors amb 8 punts, 4 rebots, 4 assistències, 2 recuperacions i 16 de valoració, mentre que Jelínek, amb 15 punts, ha estat el màxim anotador.

Ara la competició s'atura pel MoraBanc fins el 3 de desembre a causa dels compromisos de seleccions (els triclors tindran set jugadors amb els seus combinats nacionals), i després els homes d'Ibon Navarro hauran d'afrontar un final de desembre i inici de gener ben atapeït amb 14 partits en 37 dies.