Letònia, la darrera bala per a la selecció

Els homes de Koldo buscaran aquest vespre (20.45 h) la desitjada victòria que van fregar a Malta

Letònia, la darrera bala per a la seleccióFEDERACIÓ ANDORRANA FUTBOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció absoluta abaixa aquest vespre el teló de la present edició de la Nations League rebent Letònia a l’Estadi Nacional. El combinat tricolor desitja rescabalar-se de la derrota a Ta’Qali davant Malta i espera aconseguir la primera victòria en la competició o, almenys, sumar el tercer punt de la fase. De fet, una de les dues unitats que ha sumat Andorra a la Nations League va ser a Riga, davant Letònia, a la primera jornada de la competició.

El seleccionador tricolor, Koldo Álvarez de Eulate, va explicar que el grup es presenta “amb la il·lusió de tornar a competir i l’obligació de tornar a ser l’equip que vam demostrar a Malta durant 60 minuts”. Koldo va subratllar que “té clar el guió de partit, hem de ser nosaltres, intentar tenir més minuts bons i que si rebem un cop al partit no ens faci tant de mal”. De Letònia, el seleccionador va deixar clar que “ha empatat quatre partits i n’ha perdut un al minut 95. Jugador per jugador podria ser, fins i tot, el millor equip del grup”.

Marcio vieira, centenari

Qui viurà un enfrontament ben especial serà Marcio Vieira. Davant de Letònia, el migcampista complirà el partit número 100 com a internacional tricolor. “El 2005, quan vaig debutar davant Armènia, no m’imaginava arribar a aquesta xifra. És un orgull tenir la possibilitat d’arribar als 100 partits amb la selecció”, va explicar. En qualsevol combinat nacional ser centenari té molt de mèrit i Vieira va destacar que vol seguir lluint la tricolor “fins que em senti bé i vegi que puc aportar coses al grup”. Marcio, d’aquesta forma, s’afegeix al club dels 100 que integren Óscar Sonejee i Ildefons Lima. Finalment i pel que fa al partit davant Letònia, el migcampista va indicar que espera que l’equip faci un bon partit i que el bloc està acusant la inactivitat a la lliga andorrana a causa de la crisi sanitària.

LA SUB-21 VOL ACOMIADAR LA FASE PUNTUANT DAVAN ÀUSTRIA

Després de la dolça derrota al Molineux de Wolverhampton davant Anglaterra (3-1), la sub-21 tanca a les 20.25 hores d’aquest vespre la fase de classificació per a l’Europeu de la categoria. Els nois d’Eloy Casals ho faran enfrontant-se a la selecció d’Àustria, segona de grup, al Keine Sorgen Arena, de la localitat de Ried im Innkreis. Tot i finalitzar com a cuers aquesta fase, amb cinc punts, els andorrans acabaran amb molt bon sabor de boca i el seleccionador sub-21, Eloy Casals, va explicar que “arribem bé al partit i creiem que hem treballat bé el que ens podem trobar”. Casals va destacar que el grup vol demostrar que “el que ha passat en els últims partits no és casualitat i hem d’intentar que l’últim matx de la fase sigui positiu, poder puntuar i mostrar una bona imatge”. Èric de Pablos, Joel Guillén i Cristian Garcia seran baixa per sanció.

tracking