L'FC Andorra busca el segon triomf seguit

Els tricolors visiten aquest migdia el Nàstic de Tarragona, un dels ‘cocos’ de la competició

L'FC Andorra busca el segon triomf seguitFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita aquest migdia el Nàstic de Tarragona, un dels equips cridats a estar a la part alta de la classificació igual que els tricolors (els tarragonins són tercers a un punt dels del Principat). Després de sumar el primer triomf del curs contra el Barça B, els homes de Nacho Castro buscaran la primera victòria a domicili per seguir al capdavant de la taula. Per aquest duel, el tècnic asturià no podrà comptar amb Héctor Hevel, Miguel Loureiro, Sergi Serrano ni Marc Pedraza per lesió, mentre que Nico Ratti tampoc va viatjar, ja que va donar positiu per coronavirus al primer test. El porter estava a l’espera d’un segon resultat, però es va decidir que no anés a Tarragona per precaució.

Sobre el rival d’avui, el tècnic Nacho Castro va destacar que “és un dels equips que opten a pujar de categoria i tenen una gran plantilla amb un excel·lent entrenador”. A més, el tècnic asturià va assenyalar que “és un equip amb una bona fase defensiva i són molt perillosos perquè dominen molts registres com l’estratègia, les transicions o també poden ser molt verticals. Són perillosos, però com ho són gairebé tots els equips en aquesta categoria i haurem de vigilar amb l’estratègia”. Castro va mostar-se contundent i va assegurar que “no donaria per bo un empat, perquè la nostra idea és sortir a pel partit sempre, però després en funció de com vagi el duel ho pots veure com un bon resultat”. Per últim, l’asturià va assegurar que “sumar de tres en tres aporta un plus perquè els empats en un format tan reduït semblen poca cosa”.

Pel que fa al conjunt tarragoní, arriba al duel d’aquest migdia amb cinc punts i després d’empatar a domicili contra el Prat 1-1. A més, els catalans no podran comptar amb Marc Trilles, que va ser expulsat amb vermella directa a la passada jornada.

tracking