Motociclisme

Franco Morbidelli fa la 'pole' a València i Joan Mir sortirà el 12è

L’italià Franco Morbidelli va ser el més ràpid a la sessió de qualificació del Gran Premi de la Comunitat Valenciana de MotoGP i sortirà des de la pole position a la penúltima cursa del curs. El corredor de Yamaha va marcar un millor temps d’1’30”191 i va superar per menys d’una dècima el resident Jack Miller, mentre que Taaki Nakagami va finalitzar en tercer lloc.

Entre els quatre pilots residents que lluiten pel Mundial, Maverick Viñales va ser el millor amb un sisè lloc, i Quartararo va ser 11è. El principal candidat a prendre possessió del títol, Joan Mir, sortirà des de la 12a posició, mentre que Àlex Rins ho farà des de la 14a. Per ser avui campió, Mir en té prou amb acabar dins del podi o també finalitzant davant dels seus rivals. La cursa de MotoGP al circuit de Xest arrencarà a les 14.00 hores.