Ajornat el partit d'Eurocup del MoraBanc a Bolonya

Els primers positius del brot van realitzar-se ahir una nova tongada de proves PCR i avui es coneixeran els resultats

Ajornat el partit d'Eurocup del MoraBanc a BolonyaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra no tornarà dimarts a la competició, ja que l’Eurocup va anunciar ahir que el duel que havia de disputar a la pista de la Virtus de Bolonya s’ajorna “pels múltiples casos de Covid-19 que impedeixen tenir el mínim de vuit jugadors disponibles”. Els primers positius van fer-se ahir una nova ronda de proves PCR i s’espera que avui es coneguin els resultats i comencin a aparèixer jugadors que han negativitzat la malaltia.

De moment els jugadors que no han tingut afectació de la malaltia estan entrenant en solitari i s’espera que dilluns ja puguin fer-ho de manera conjunta. A més, els membres de l’equip que vagin donant negatiu també s’aniran afegint progressivament a les sessions preparatòries de cara al següent duel que els tricolors tenen programat al calendari, el del dijous al vespre al Poliesportiu contra el Telenet Giants d’Amberes. Dijous hauran passat entre 19 i 20 dies dels primers positius, i sembla que el duel s’haurà de disputar sense complicacions, més enllà de la falta d’entrenaments.

El brot de coronavirus a l’Andorra ha comportat 13 positius que han fet ajornar set partits. Quatre d’ACB (Bilbao, Saragossa, Acunsa GBC i Madrid) i tres d’Eurocup (Telenet Giants d’Amberes, Virtus de Bolonya i Mònaco).

tracking