x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Mantenir la línia

Després de la golejada contra Portugal, la selecció torna a la seva lliga en la visita a Malta
Jugadors de la selecció absoluta de futbol en el partit contra Albània

Jugadors selecció de futbol

Jugadors de la selecció absoluta de futbol en el partit contra Albània

Fernando Galindo
Actualitzada 14/11/2020 a les 06:38
La selecció absoluta afronta aquesta tarda (15.00 hores) l’últim desplaçament de la segona edició de la Lliga de les Nacions amb la visita a Malta amb l’objectiu de tornar a puntuar en aquesta competició, tal com ja ha fet en dos dels partits del torneig, un dels quals el que va jugar contra el combinat maltès a l’Estadi Nacional.

Avui, però, els homes de Koldo Álvarez de Eulate ho tindran més complicat que en el matx disputat al Principat, ja que un dels factors diferents serà que el partit d’avui es jugarà sobre gespa natural, fet que comportarà “que l’enfrontament tingui més ritme”, segons va explicar el tècnic. Tot i aquest canvi, el seleccionador preveu un duel “semblant al que vam jugar a Andorra, potser varien alguns noms perquè van tenir baixes, però segur que pel que fa al sistema i la intenció de dominar el partit serà igual”. Malgrat les diferències, el seleccionador va assegurar que l’objectiu és “ser competitius durant molts minuts i si pot ser durant tot el partit millor”, i va agregar que “esperem tenir les nostres opcions”. Més ambiciós va mostrar-se Jordi Aláez, que va admetre que “hem vingut aquí a puntuar i és clar que volem els tres punts, però sabem que és una molt bona selecció”.

Durant la compareixença prèvia d’ahir, el tècnic va lloar les últimes actuacions dels maltesos, i va assenyalar que “dels darrers quatre partits que han jugat n’han guanyat tres, i a tres no han encaixat. A més, tenen més ritme que nosaltres”. I va afegir que “tenen una sortida de pilota que dificulta la pressió alta i si no estem encertats ens tocarà patir”. En el mateix sentit, el davanter Jordi Aláez va declarar que “és un equip molt competitiu, li agrada molt jugar i sortir amb la pilota des del darrere i segur que serà un partit molt competit”.

El combinat nacional va rebre dimecres una dura golejada contra Portugal per 7 a 0 que, tot i la superioritat coneguda dels campions d’Europa, va deixar la selecció amb un mal regust de boca. Sobre això, Koldo Álvarez de Eulate va destacar que “hem de treure les coses que no vam fer bé i treballar-hi, però sobretot hem de deixar-ho enrere i pensar en Malta”. Una de les sorpreses del duel va ser la defensa de cinc, tot i que el tècnic va admetre que “pot ser una opció com a recurs, però d’entrada per al partit d’avui és possible que no”.

Koldo Álvarez no podrà comptar amb Marc Vales ni Chus Rubio per lesió, ni Marc Pujol per sanció, mentre que Marc Garcia serà dubte per molèsties. La llista de baixes encara pot ser més gran per al duel de dimarts contra Letònia a l’Estadi Nacional, ja que Cervós, Cucu, Emili García, Cristian Martínez, Jordi Rubio i Moi San Nicolás no podran jugar si avui veuen una targeta groga.
Etiquetes
  • #1 Fitbolera
    (14/11/20 14:14)

    Poseu a jugat el presi i la seva junta
    Ah no que haurien de trevallar!!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts