Malta remunta a Andorra en tres minuts (3-1)

La selecció s'ha avançat amb un gol de Marc Rebés, però els maltesos han capgirat el marcador

Malta remunta a Andorra en tres minuts (3-1)Federació de Futbol de Malta

La selecció absoluta ha estat ben a prop de sumar la primera victòria de la història a domicili en un partit oficial, però ha acabat caient per 3-1 a Malta tot i avançar-se als tres minuts de partit.

Marc Rebés ha donat esperances ben d'hora amb una diana a la sortida d'un córner al minut 3. El migcampista ha aprofitat una jugada embolicada dintre de l'àrea per batre a Henry Bonello i per avançar el combinat nacional. Malta s'ha fet amb el domini del partit des de llavors, però tampoc ha tingut ocasions clares per empatar el duel, i José Antonio Gomes pràcticament no ha hagut d'intervenir.

A la represa, els locals han fet un pas més en busca de l'empat, i han aconseguit capgirar el marcador en tres minuts fatídics. Al minut 56 Emili García ha enviat a gol en pròpia porta una centrada de córner de Malta, i només tres minuts després Degabriele ha enviat a gol una centrada des de la banda dreta. Les dues dianes seguides han donat ales als maltesos, i han enfonsat els tricolors, que ja venien d'un partit dur amb la derrota 7-0 contra Portugal. Koldo Alvarez de Eulate ha mogut la banqueta en busca de la reacció, però aquesta no només no s'ha produït, si no que Malta ha sentenciat el matx al temps afegit amb el 3-1 obra de Dimech en el que ha suposat la tercera desfeta d'Andorra en aquesta Lliga de les Nacions.

L'única part positiva del partit ha estat que cap dels sis jugadors que estaven advertits de sanció si veien una targeta groga (Emili García, Moi San Nicolás, Joan Cervós, Jordi Rubio, Cristian Martínez i Cucu) han estat amonestats, i podran estar a l'últim partit de la Lliga de les Nacions, el dimarts a l'Estadi Nacional contra Letònia. A més, per aquest duel Koldo Alvarez de Eulate podrà recuperar a Marc Pujol, absent avui per sanció.