En l'aire el duel europeu del MoraBanc contra la Virtus

En l’aire el duel europeu del MoraBanc contra la Virtus

En l'aire el duel europeu del MoraBanc contra la VirtusFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El partit europeu del MoraBanc Andorra a la pista de la Virtus de Bolonya de dimarts està en perill a hores d’ara, ja que cap dels afectats per coronavirus del conjunt tricolor va negativitzar la malaltia a les últimes proves PCR realitzades pel club.

El MoraBanc té només sis negatius ara mateix que entrenen de manera individual al Poliesportiu d’Andorra i els protocols sanitaris de l’Eurocup n’exigeixen un mínim de vuit. A més, per tal de tornar a ser declarats aptes per disputar partits han de passar 14 dies des que es va conèixer el positiu. Aquesta circumstància es complirà entre demà i diumenge, però també es necessiten dos negatius a les proves PCR, fet que complica la celebració del partit. Avui mateix es farà una nova ronda de tests per veure com evoluciona la situació i en cas que es pugui disputar el duel l’equip viatjarà a Itàlia dilluns al matí.

D’altra banda, la FCBQ (Federació Catalana de Basquetbol) va anunciar ahir que suspèn totes les seves competicions fins al gener, fet que comporta que la base de l’entitat no pugui disputar partits fins l’any vinent.

tracking