El MoraBanc tornarà amb un calendari comprimit

La setmana que ve té previstos tres partits entre dimarts i dissabte

El MoraBanc tornarà amb un calendari comprimitFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra tornarà la competició la setmana vinent amb un calendari ben atapeït amb tres partits en només cinc dies. L’Eurocup va confirmar ahir que un dels duels ajornats de la competició europea, el que havia d’enfrontar els homes d’Ibon Navarro al Telenet Giants d’Amberes al Poliesportiu, se celebrarà dijous vinent. A aquest se li ha de sumar la visita a la Virtus de Bolonya de dimarts, i una altra sortida, en aquest cas de la Lliga Endesa, a la pista de l’Herbalife Gran Canària.

Així doncs, si no hi ha cap novetat i s’acaba disputant el duel de Bolonya (Ibon Navarro haurà de tenir vuit jugadors amb PCR negativa), els tricolors hauran d’afrontar un retorn a la competició dur amb tres partits seguits sense gairebé haver pogut entrenar a causa del brot que va patir l’equip amb fins a 14 positius.

Ahir els primers casos positius van fer-se un nou test i aquest matí es coneixeran els resultats que permetran avançar en el retorn als entrenaments. Fins ara, els jugadors que no van estar afectats per la malaltia estaven entrenant individualment.

tracking