Navarro i Eudal superen la Covid i tornen a la feina

Avui es farà una nova tongada de proves als primers quatre positius i als cinc següents per veure com evoluciona el brot

Navarro i Eudal superen la Covid i tornen a la feinaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra comença a tenir les primeres recuperacions del brot de coronavirus que està patint i el club va anunciar ahir que tant Ibon Navarro com David Eudal ja han negativitzat la malaltia i poden incorporar-se a la feina. En canvi, els primers quatre positius que va registrar l’entitat dissabte 31 d’octubre van tornar a ser-ho a les últimes proves i segueixen aïllats als seus domi­cilis.

Avui mateix hi haurà una nova tongada de proves per als primers quatre positius, així com per als següents cinc membres de l’equip que es van veure afectats per la malaltia. En funció dels resultats (es coneixeran a última hora d’avui o demà al matí) se seguirà amb el pla de desescalada interna del MoraBanc en el retorn als entrenaments, que de moment consta de sessions d’entrenament individuals. A més de les proves PCR, en els propers dies es faran tests serològics, i en cas que algun dels afectats sigui asimptomàtic i tingui anticossos, també podria reincorporar-se a la feina de manera individual.

Pel que fa al calendari de l’equip, el següent duel programat és el de dimarts vinent a l’Eurocup contra la Virtus. El protocol de la competició europea indica que el mínim de jugadors professionals per disputar un partit és de vuit i no de sis com a l’ACB, així que el duel davant dels italians segueix en suspens en espera dels nous resultats.

tracking