x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Un assaig de campanetes

La selecció obre la finestra internacional amb l’amistós d’aquest vespre a Lisboa davant la Portugal de Cristiano Ronaldo
La selecció andorrana es va exercitar ahir a l'estadi Da Luz, l'escenari del partit.

un assaig de campanetes

La selecció andorrana es va exercitar ahir a l'estadi Da Luz, l'escenari del partit.

FEDERACIÓ PORTUGUESA
Actualitzada 11/11/2020 a les 12:03
La selecció absoluta apuja aquest vespre el teló de la present finestra internacional amb un partit amistós de categoria, davant la vigent campiona d’Europa. Portugal rebrà a les 20.45 hores, hora andorrana, el combinat tricolor a Lisboa, a l’estadi Da Luz, en un assaig que servirà per acabar de polir detalls de cara a les dues darreres jornades de la Nations League, dissabte a Malta al Ta’Qali Stadium i dimarts 17 a l’Estadi Nacional contra Letònia.

“Tenim la sort d’enfrontar-nos a l’actual campiona d’Europa i, probablement, a la selecció que es troba més en forma del panorama europeu”, va comentar el seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate. “Els números i la qualitat dels seus jugadors parlen per si sols i això els fa, encara, una selecció més forta”, va afegir. Per a aquests tres propers partits, el tècnic andorrà no comptarà amb Marc Vales, baixa per sanció, ni amb Xisco Pires, Marc Ferré i Albert Reyes, respecte a la darrera convocatòria. En canvi, tornen a la llista Marc Rebés, que no va jugar davant Malta a l’Estadi Nacional per sanció, Luis Blanco i el porter Víctor Silverio.

Portugal, campiona d’Europa
La selecció liderada per Cristiano Ronaldo necessita poques presentacions. Actual campiona d’Europa i amb futbolistes de talla mundial, els lusitans prepararan davant Andorra també els seus dos darrers compromisos per tancar la Nations League. Enquadrats al grup 3 de la lliga A, els de Fernando Castro s’enfronten dissabte a Lisboa a França, on es definirà qui serà el campió del grup, i dissabte 17 a Croàcia, a l’Stadion Poljud d’Split. El seleccionador portuguès va comentar que “hem vist vídeos dels darrers partits d’Andorra i no semblava diferent del que vam trobar en els partits anteriors”. En aquest sentit, Castro va destacar que el combinat tricolor “és un equip organitzat, que defensa molt, fet que evitarà que puguem fer molts gols”. A més, va recordar el darrer enfrontament entre Portugal i Andorra, a l’Estadi Nacional, corresponent a la fase de classificació del Mundial 2018. Els lusitans van guanyar 0 a 2 i Castro va apuntar que “arribar amb empat a zero a la mitja part [en aquell partit] ja va revelar les dificultats d’enfrontar-nos a Andorra. És un equip dur i molt decidit, però ens oferirà la resistència que li puguem permetre”. Tot i que el tècnic portuguès va assenyalar que ”serà bo per a nosaltres posar qualitat, versatilitat i espai al camp”, no s’espera que surtin d’inici totes les figures. El compromís decisiu davant França està a l’horitzó i sembla segur que futbolistes com Cristiano Ronaldo, Joao Félix, Danilo o Bernardo Silva no seran titulars aquest vespre.


El que sí que té clar Castro és que Andorra “voldrà mostrar el seu valor i intentarem obligar-los a perseguir la pilota, gestionar bé la possessió i evitar el contacte físic”. D’altra banda, la selecció andorrana sub-21 té programats dos partits corresponents a la fase de classificació per a l’Europeu. El proper, divendres davant Anglaterra, al Molineux Stadium de Wolverhampton.
Etiquetes
  • #6 Embrutar la imatge del país
    (12/11/20 10:59)

    Aquest senyor LIMA el que hauria de fer es tornar al seu país d'origen. M'agradaria saber si no te 2 passaports veient com es fica amb tots (FEDERACIO, GOVERN, ETC..). I com algú a dit abans el seleccionador que jo penso que fa bona feina també hauria de dir que no el VOL SELECCIONAR i no voler quedar be amb els amics.

    Respondre
  • #5 Massa tard
    (11/11/20 18:01)

    Fem pais va dir..
    Es massa tard. M'extranya que fem pais pero alhora el critica en tot moment pugui acabar a la selecció. EL temps del Lima a la selecció ha acabat i sino que s'hagues pensat aixo de mossegar la mà que li donava de menjar. al final si esportivament tampoc hagues estat a l'alçada hagues argumentat que el seleccionador li te mania. S'ha de mirar el melic el Sr.Lima

    Respondre
  • #4 Gent jove
    (11/11/20 17:58)

    Que convoqui gent jove que ho estant fent molt bé i no el sr. Lima
    És molt pesat!

    Respondre
  • #3 Fora
    (11/11/20 17:45)

    Tots sabem que no es un problema esportiu, es un problema de educacio, respecte , saber estar, i aquest impresentable que es poc humil, ha de saber que per molts récords, no li te estima ningu! 

    Respondre
  • #2 Pesat
    (11/11/20 12:34)

  • #1 Fem pais
    (11/11/20 10:07)

    Sr.Koldo espavila i dona la cara amb el cas LIMA, si tu el convoques ningú t'ha de dir que no, per això ets el seleccionador. I sino dona motius esportius.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts