La selecció cau golejada a Portugal (7-0)

La campiona d'Europa ha demostrat la seva qualitat

La selecció cau golejada a Portugal (7-0)FPF

La selecció nacional ha perdut 7-0 contra Portugal en el duel de preparació pels últims dos partits de la Lliga de les Nacions. Neto, Paulinho en dues ocasions, Renato, Emili García en pròpia porta, Cristiano Ronaldo i Joao Felix.

Els lusitans han obert el marcador als vuit minuts gràcies a Neto, que ha completat una combinació dels locals engaltant un xut des de la frontal de l'àrea petita on José Antonio no ha pogut fer res. El porter de la selecció sí que ha evitat el gol en dues ocasions, una amb un tir llunyà de Renato Sanches, i una altra amb un u contra u de Paulinho. Portugal ha dominat el partit fent gala de la seva qualitat, però els tricolors intentaven alguna arribada també en atac tot i no gaudir de cap ocasió, i el que ha arribat ha estat el 2-0 obra de Paulinho, que ha rematat al primer pal una centrada de Semedo en un partit que no ha tingut més moviments al marcador abans del descans.

A la represa ha aparegut sobre el camp Cristiano Ronaldo, i ha estat a punt de marcar als dos minuts, tot i que la seva rematada de cap ha sortit per sobre del travesser. L'atacant lusità va tenir una altra oportunitat, però veient que no estava encertat, va optar per fer una gran assistència per Renato Sanches per situar el 3-0 al marcador, i pocs instants després, Paulinho ha fet el 4-0 amb una rematada de cap després d'una centrada de Trincao.

Cristiano anava com a boig en busca del gol, però ha estat Emili García qui s'ha marcat el 5-0 en pròpia porteria, però l'atacant lusità s'ha pogut treure l'espina amb el 6-0 a cinc minuts pel final amb una rematada de cap, i Joao Felix ha tancat la golejada amb el 7-0 definitiu al tram final.