Magnus Cort Nielsen s'endú una etapa marcada pel vent

Magnus Cort Nielsen s'endú una etapa marcada pel ventLA VUELTA

El danès de l’EF Pro Cycling Magnus Cort Nielsen es va imposar a la setzena etapa de la Vuelta, de 162 quilòmetres, entre Salamanca i Ciudad Rodrigo. En una arribada massiva, Nielsen va superar Primož Roglic (Jumbo-Visma), que va acabar segon, i va aconseguir esgarrapar sis segons de bonificació de cara a la classificació general. L’australià Dion Smith (Mitchelton Scott) va ser tercer. El millor resident en l’arribada a Ciudad Rodrigo va ser Enric Mas.

El vent va ser el gran protagonista d’una jornada on el resident Luis León Sánchez (Astana) va abandonar per motius personals. Després de neutralitzar una escapada de tres corredors durant el gruix de l’etapa, a poc del final, Rémy Cavagna atacava a 17 quilòmetres de la meta per marxar en solitari. El gran treballa de Marc Soler va facilitar l’arribada a l’esprint, Valverde ho va intentar a 200 metres, però Magnus Cort Nielsen es va mostrar més fort. A la classificació general Roglic té ara 45” d’avantatge sobre Carapaz i 53” sobre Carthy. El resident Dan Martin és quart a 1’48”, Enric Mas és cinquè a 3’29” i David de la Cruz desè a 9’29”.