x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La victòria no pot esperar

Tot i les bones sensacions, l’FC Andorra només coneix l’empat en les tres jornades disputades i el triomf ja és necessari
Els jugadors de l'FC Andorra són conscients de la importància de sumar ja la primera victòria.

La victòria no pot esperar

Els jugadors de l'FC Andorra són conscients de la importància de sumar ja la primera victòria.

FC ANDORRA
Actualitzada 07/11/2020 a les 06:26
“Portem tres jornades sense perdre però sumant molt poc i és clar que empatar penalitza.” Aquesta va ser una de les reflexions del tècnic de l’FC Andorra, Nacho Castro, a l’hora d’exposar la situació actual de l’equip, amb tres empats –Llagostera, Espanyol B i Cornellà– en tres partits. Un format de competició, el de la Segona B, atípic i exigent, que fa que la victòria aquesta tarda (19.00 hores) a Prada de Moles davant el Barça B no pugui esperar més. Tot i aquesta necessitat, l’entrenador de l’FC Andorra, Nacho Castro, no creu que el nou format obligui a assegurar els punts a casa. “No diria això. Obliga que és un format molt curt i que el marge d’errada és molt petit. No són 38 partits, són 20, i hem d’intentar assegurar com abans millor els punts per entrar a la Lliga Pro”. En aquest sentit, l’entrenador asturià va afegir que durant les tres primeres jornades “hem merescut més, però és clar que no podem viure dels mèrits i de les sensacions”.

Es presumeix un partit exigent i atractiu, tenint en compte la filosofia de tricolors i blaugranes. “És un dels millors equips de la categoria, per qualitat i pel que proposa”, va assegurar Castro. “Parlem de futbolistes de molt de talent i nivell i molts d’ells arribaran al futbol professional.” A més, va destacar “el seu ritme i la seva intensitat després de la pèrdua”. Més enllà de les floretes cap al filial blaugrana, el tècnic asturià va subratllar que l’equip “ha d’intentar seguir amb la mateixa dinàmica i mirar de treure’ls la pilota, que pateixin i fer-los mal”. Ara bé, és evident que l’Andorra necessita sumar-ne tres, tot i que Castro va assegurar que “les urgències ens les hem de posar nosaltres mateixos. Hem de tenir personalitat i ser valents”. Per al partit contra el Barça B, Isma Cerro, Marc Pedraza i Sergi Serrano, els inquilins actuals de la infermeria, segueixen sent dubte fins a darrera hora, tot i que Cerro es va exercitar ahir amb el grup.

Un Barça B ple de baixes
El filial blaugrana, que ve d’empatar davant l’AE Prat a l’Estadi Johan Cruyff (0-0), aterra al Principat amb l’absència per diverses lesions de Collado, Sarsanedas, Balde, Igor, Solano, Hiroki, Ilaix Moriba i Gustavo Maia. A més, Arnau Tenas, Mingueza i Konrad de la Fuente tampoc han entrat en la convocatòria per trobar-se amb el primer equip. Els juvenils José Marsá i Ilias Akhomach, de només 16 anys i considerada una de les perles actuals de la Masia, sí que han entrat en la citació de García Pimienta.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts