Ajornats els duels del MoraBanc contra el Mònaco i l'Acunsa GBC

L’Eurocup i l’ACB van posposar els partits del club tricolor pels quatre positius a
la plantilla

El MoraBanc Andorra supera al Lietkabelis lituà i manté totes les opcions a l'Eurocup (76-66)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Eurocup i la Lliga Endesa van confirmar ahir l’ajornament dels dos duels que havia de disputar el MoraBanc Andorra aquesta setmana, demà contra el Mònaco a la competició continental i dissabte a Sant Sebastià a l’ACB. Els primers a reaccionar van ser els responsables de la competició domèstica, i a mitja tarda es va anunciar la suspensió del partit contra l’Acunsa GBC de Sant Sebastià. Amb aquest, ja seran tres els duels que els tricolors hauran de recuperar després dels de Bilbao i Saragossa. Pel que fa a l’Eurocup, l’ajornament va arribar a última hora després de les converses que el club va mantenir amb l’organisme continental durant tot el dia.

L’entitat tricolor coneixerà avui com evoluciona la situació de l’equip, ja que està previst conèixer els resultats de les últimes proves realitzades a jugadors i cos tècnic, i llavors se sabrà com pot evolucionar la situació. El proper duel programat és el dia 10 contra el Telenet Giants Antwerp de l’Eurocup.

Sobre els possibles motius del brot a l’equip, tot apunta que pot venir del duel d’Eurocup contra el Lietkabelis al Poliesportiu. L’equip lituà va confirmar primer dos positius en Covid i l’últim recompte arriba a onze jugadors.

MESSINA DEMANA QUE S'ATURIN LES COMPETICIONS EUROPEES

L’entrenador de l’Olímpia de Milà, Ettore Messina, va publicar ahir una carta oberta en què demanava la suspensió de les competicions europees a causa de la pandèmia. A l’escrit, el tècnic va assegurar que s’haurien d’aturar els tornejos continentals durant uns mesos i donar prioritat que puguin finalitzar les lligues domèstiques en els propers quatre mesos perquè és més fàcil viatjar dins del mateix territori. L’opció de Messina és que els tornejos europeus s’acabessin el 2021 un cop millori la situació de la pandèmia. Messina s’afegeix al director general de la Virtus de Bolonya (rival del MoraBanc), Luca Baraldi, que va demanar aturar l’Eurocup.

tracking