Quatre positius

El partit entre el MoraBanc i el Casademont Saragossa va quedar ajornat per la infecció de quatre membres de l’equip tricolor

Quatre positiusFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El partit que ahir al migdia havien de disputar al Poliesportiu el MoraBanc Andorra i el Casademont Saragossa corresponent a la novena jornada de la Lliga ACB no es va disputar i va quedar cancel·lat per la detecció de quatre positius per Covid-19 a la plantilla tricolor. Al matí, tres membres de la plantilla es van llevar amb febre i amb símptomes compatibles amb la malaltia i les darreres proves PCR que es van realitzar prèvies a l’enfrontament van revelar quatre positius a l’equip que va motivar l’ajornament del partit davant els aragonesos.

El MoraBanc Andorra va emetrre un comunicat on anunciava que “tres integrants de l’equip s’han aixecat avui [per ahir]amb símptomes compatibles amb Covid” i que “després de la valoració dels serveis mèdics s’ha considerat que el millor era ajornar el partit per precaució”. Posteriorment, es van rebre els resultats dels tests que confirmaven els positius d’aquests tres integrants més un quart. A més, en el comunicat es va recordar que “excepte l’entrenador, Ibon Navarro, que està confinat després d’haver donat positiu, tots els jugadors i cos tècnic van donar negatiu en una prova PCR dijous i ahir [per dissabte] ho van tornar a fer en un test d’antígens”. Amb aquests quatre casos, ja són sis els membres de l’equip afectats, ja que els tècnics Ibon Navarro i David Eudal ja es troben confinats a casa des de fa uns dies. Pel que fa al duel contra el Saragossa, l’ACB ha de comunicar properament –segurament ho farà durant el dia d’avui– la nova data per disputar el partit contra els aragonesos. Assotats per la malaltia, sembla evident que el MoraBanc Andorra tampoc podrà disputar l’enfrontament programat per dimecres al Louis II de Mònaco corresponent a la sisena jornada de la lligueta de la Eurocup.

Tres ajornaments

Fins al moment, i comptant l’enfrontament davant els monegascos, el MoraBanc hauria ajornat ja quatre partits per tema Covid-19. El primer davant el València a la Fonteta, a la jornada inaugural de la competició, que es va endarrerir només 24 hores, el de dijous que s’havia de disputar a Miribilla contra el RETAbet Bilbao Basket i que, finalment, es jugarà el proper 12 de novembre, el d’ahir davant el Casademont Saragossa i el més que probable de dimecres a la pista del Mònaco.

De fet, a la jornada 9 de la Lliga Endesa on els enfrontaments s’han repartit entre dos dies, el 31 d’octubre i ahir dia 1 de novembres, s’han pogut disputar, mb relativa normalitat, tots els partits excepte el dels andorrans.

tracking