El Tour arribarà a la capital i sortirà del Pas de la Casa

Entre les dues etapes hi haurà una jornada de descans al Principat

El Tour arribarà a la capital i sortirà del Pas de la Casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tour de França va presentar ahir el recorregut del 2021, que tindrà un gran protagonisme d’Andorra amb una triple jornada conformada per un final d’etapa, una jornada de descans i una sortida.

La cursa arribarà al país el diumenge 11 de juliol procedent de Ceret, al sud de França, i els corredors pujaran el port d’Envalira i el coll de Beixalís i passaran per les parròquies de Canillo, Encamp, la Massana i Escaldes-Engordany abans d’afrontar l’arribada, que estarà situada en un punt encara per determinar d’Andorra la Vella. L’endemà, el dilluns 12 de juliol, la segona jornada de descans del Tour també serà a Andorra, tal com va passar el 2016, l’últim cop en què la cursa va arribar al país. Per últim, el dimarts 13 de juliol la cursa tornarà cap a França per la frontera francoandorrana amb una etapa que arrencarà des del Pas de la Casa i que finalitzarà a la localitat gal·la de Saint-Gaudens.

La 108a edició del Tour de França arrencarà el 26 de juny des de la Bretanya, i finalitzarà el 18 de juliol amb la clàssica arribada als Camps Elisis de París.

tracking