L'FC Andorra suma un nou empat al camp del Cornellà (2-2)

Els triclors s’han avançat als 30 segons, els locals han remuntat, i Enri ha fet el gol definitiu

Pau Martínez protegeix una pilota.UE Cornellà

L’FC Andorra ha sumat el tercer empat consecutiu a la lliga de Segona B al camp del Cornellà 2-2 en un nou duel boig que ha tingut de tot. Els tricolors s’han avançat als 30 segons, els locals han remuntat a l’inici de la segona meitat, i una diana de Rubén Enri ha significat el 2-2 definitiu tot i que tots dos equips han tingut ocasions després per endur-se la victòria.

El duel s’ha posat de cara ben ràpid pels tricolors, que han obert el marcador abans del primer minut amb un xut d’Hector Hevel, però ha durat poc l’alegria, ja que cinc minuts després, Eloy Gila ha fet la diana de l’empat a la sortida d’un córner. L’FC Andorra tenia el domini de la pilota, però ha estat el Cornellà qui ha gaudit de les ocasions més clares, com un cop de cap d’Àlex Pla que ha tret Bañuz sobre la línia. No ha estat fins el final, quan els homes de Nacho Castro han posat en problemes als locals, amb un xut de Carlos Martínez que Ramon ha refusat al travesser, jugada amb què ha acabat la primera part.

A la represa s’han capgirat els papers i ha estat el Cornellà qui ha marcat al primer minut gràcies a un cop de cap de Borja García a la sortida d’un córner. Els tricolors han intentat reaccionar ràpid mitjançant Bover, però el tir del balear s’ha estavellat al travesser. A partir d’aquí, l’FC Andorra intentava agafar el domini del partit, però els locals han fet servir la seva renda per travar i interrompre la continuïtat del partit per evitar que l’Andorra estigués còmode sobre la gespa.

Nacho Castro ha mogut la banqueta donant entrada, entre d’altres, a Enri, i el davanter no ho ha desaprofitat, ja que la primera pilota que ha tocat ha significat el gol de l’empat després d’una passada a l’espai de Carlos Martínez. Els tricolors han seguit intentant-ho amb un tir de Carlos Martínez que ha sortit fora per poc, però el Cornellà tampoc s’ha quedat enrere i ho ha provat amb un tir d’Agus Medina que no ha trobat porteria, un xut d’Ontiveros que ha anat al pal o una diana anul·lada per falta a Bañuz al temps afegit, tot i que finalment el duel ha acabat amb repartiment de punts.