El VPC no tornarà a jugar fins al gener del 2021

El VPC no tornarà a jugar fins al gener del 2021ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El VPC Andorra no tornarà a jugar un partit com a mínim fins al mes de gener del 2021, després de les últimes mesures anunciades per França. La directiva de la Federació Francesa de Rugbi ho va decidir ahir després de les noves restriccions anunciades pel president gal i Copríncep d’Andorra, Emmanuel Macron, i va manifestar que aturarà totes les competicions de rugbi no professionals fins l’any vinent.

Entre les competicions aturades hi ha la Lliga d’Honor d’Occitània, on juga els partits el VPC Andorra. La federació francesa va aprovar també no jugar les fases finals de les competicions, per tal que es puguin completar les lligues un cop es reprengui la competició.

D’altra banda, qui sí que sembla que podrà tornar aquest cap de setmana a la competició són tant el CV Encamp de vòlei com el CE Sant Julià de futbol sala. La Generalitat de Catalunya va decidir suspendre totes les competicions no professionals i no estatals els propers 15 dies, però les lligues en què juguen encampadans i lauredians són considerades estatals, fet que permetrà, almenys de moment, que tots dos clubs puguin disputar els respectius partits aquest cap de setmana.

tracking