Bàsquet

El tècnic del MoraBanc, Ibon Navarro, positiu per Covid

És el cas que es va detectar ahir a Bilbao, mentre que la resta de la plantilla ha donat negatiu, però també s'han donat dos contagis al darrer rival dels tricolors

Ibon Navarro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra ha anunciat que l'entrenador, Ibon Navarro, és el positiu per Covid que es va detectar ahir a Bilbao. Unes hores abans del duel a Miribilla, el vitorià va començar a presentar símptomes i es va sotmetre a un test d'antigen, que va confirmar que havia contret el virus, tot i que el dia de viatge, el dimecres, va donar negatiu. La PCR que es va fer a Bilbao ha confirmat avui el cas, mentre que la resta de la plantilla ha donat negatiu. Demà es repetiran tots la prova i si els resultats són els mateixos, es disputarà el duel de diumenge contra el Saragossa sense dos dels tècnics tricolors, ja que David Eudal també va donar positiu aquesta setmana. Ibon estarà confinat al seu domicili fins que es recuperi seguint els terminis que marquen les autoritats sanitàries.

Dos positius al darrer rival

Aquest matí, l'últim rival al qual es va enfrontar el MoraBanc, elLietkabelislituà, ha anunciat que dos jugadors han donat positiu per Covid. Cal recordar que es van enfrontar als tricolors el dimarts al vespre al Poliesportiu, en el duel de la cinquena jornada de la primera fase de l'Eurocup.

El club omplirà el Poliesportiu amb imatges de seguidors

El MoraBanc Andorra ha impulsat una iniciativa amb un dels seus patrocinadors, Catalana Occident, amb la qual volen "omplir" les graderies del Poliesportiu amb els seus aficionats. Òbviament no hi seran de manera presencial, sinó que es posaran imatges d'aquells socis que ho vulguin. Han de pujar una fotografia i seguir un procés a la web del club, i a partir de la jornada 11 davant el Reial Madrid es posaran les imatges dels seguidors tricolors a les graderies. "La idea és que cada vegada que mirem a la tribuna saber que estan allà, i saber per qui competim i per qui es deixen la pell els jugadors en cada acció", han indicat des del club. A més, aquells que hi participin entraran en el sorteig de premis del MoraBanc i es podran endur la fotografia quan la pandèmia permeti la tornada de públic als partits.

tracking