x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esquí Alpí

Santi López serà el delegat tècnic de la Copa del món a Val d'Isère

El tècnic andorrà haurà d'assistir els dies 12 i 13 de desembre al director de l'esdeveniment, Markus Waldner
Actualitzada 27/10/2020 a les 13:08
La Federació Internacional d'Esquí (FIS) ha assignat Santi López la missió de delegat tècnic (DT) de la Copa del món d'esquí alpí masculina de Val d'Isère (França) en descens (DH) i súper gegant (SG). El tècnic andorrà haurà d'assistir els dies 12 i 13 de desembre al director de l'esdeveniment, Markus Waldner, supervisarà el desenvolupament de la competició i vetllarà pel compliment dels reglaments internacionals de les proves.

López actuarà per primera vegada com a delegat tècnic en una copa del món, tot i que ja ho havia fet en curses FIS com Copes d'Europa i als Jocs Olímpics de la Joventut celebrats a Lausana aquest any. "És un orgull i un reconeixement a la bona feina feta de tot l'equip durant tants anys", ha explicat el nou Cap de cursa de les ja designades Finals de la Copa del món Andorra 2023. Cal recordar que López substitueix a Jordi Pujol, actual coordinador de la Copa Continental i Copa d'Europa femenina de la FIS. López ha tingut un paper fonamental en la trajectòria ascendent de Soldeu El Tarter (Grandvalira) vers la Copa del Món d'esquí alpí i ha estat una de les peces clau de l'staff tècnic com a jutge de sortida a les Copes d'Europa i a la Copa del Món 2016, i com a cap de pista a les Finals de la Copa del Món del 2019.

Un altre dels reconeixements a l'esquí andorrà és la designació de Toni Crespo com a delegat tècnic dels Campionats del Món de Cortina d'Ampezzo en la categoria femenina. Amb una llarga trajectòria a Grandvalira-Saetde i a Pas Grau Internacional, el tècnic del Principat desenvoluparà aquesta missió el pròxim mes de febrer a l'estació del cor de les Dolomites.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts