EUROCUP

El MoraBanc pot traçar el futur a l'Eurocup

El Lietkabelis Panevezys lituà arriba empatat amb els tricolors i la victòria hauria de ser innegociable

L'equip tricolorMORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i haver descomptat només quatre jornades de la fase inicial de l’Eurocup, les tres derrotes sofertes ja posen el MoraBanc Andorra davant d’un partit que pot esdevenir clau. El d’aquest vespre davant el Lietkabelis Panevezys lituà és d’aquells enfrontaments que poden traçar la trajectòria i el futur de l’equip tricolor a la competició. Una victòria alleujaria una mica la situació i mantindria l’equip a la quarta plaça, la darrera que accedeix al Top-16, i una nova derrota complicaria innecessàriament la situació. A més, no només el triomf, sinó el bàsquet average també s’endevina crucial de cara al desenvolupament del grup.

Els dos equips arriben amb una victòria i tres derrotes i pel tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, el d’avui “és un partit molt important per als dos equips tot i que l’experiència a Eurocup ens indica que en la segona volta sempre hi pot haver molts canvis”. Una de les claus per aconseguir el triomf ha de ser no renunciar a l’estil, seguir sent forts en defensa, mantenir l’energia els 40 minuts i tancar bé el rebot. L’escorta Jeremy Senglin va destacar que “hem de millorar la nostra fluïdesa en atac, anotar alguns dels tirs que estem tenint i passar-nos millor la pilota”. A més, va afegir que l’enfrontament davant el Lietkabelis Panevezys “és important pensant en el Top-16 i una victòria també ens aniria bé per a la nostra confiança”. L’equip lituà té un bloc que, malgrat els resultats, és molt millor del que pot semblar i bona part de la seva inspiració gravita al voltant de Gytis Masiulis, un aler-pivot de 2,06, ex del Zalgiris Kaunas, internacional amb Lituània i l’MVP de la darrera jornada a l’Eurocup. Ibon Navarro va comentar que per superar el Lietkabelis “haurem d’estar molt atents al seu joc a camp obert perquè són molt bons en això i no els podem deixar jugar còmodes”. L’entrenador vitorià va indicar que “guanyar seria important perquè juguem a casa i ens donaria combustible per començar bé la segona volta”. Una segona volta que serà decisiva en què Navarro ja podria comptar, si tot evoluciona bé, amb Bandja Sy i amb un Moussa Diagne que es troba a la recta final de la recuperació.

DAVID EUDAL POSITIU PER COVID 19

El MoraBanc Andorra va comunicar ahir el positiu d’un membre del cos tècnic. Es tracta de David Eudal, que ja feia uns dies que estava confinat a casa des que va saber que era contacte d’un positiu. El contagi s’ha produït en l’àmbit familiar i ja no va seure a la banqueta els dos darrers partits.

tracking