motoclisme

Xavi Cardelús acaba la segona cursa de Motorland en 22è lloc

El corredor sortia des de la 28a posició, i a la primera volta ja havia guanyat dues places

Xavi Cardelús acaba la segona cursa de Motorland en 22è lloc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va finalitzar en 22a posició a la cursa del Mundial de Moto2 del Gran Premi de Terol celebrada ahir al circuit de Motorland. Aquesta era la segona carrera del pilot del Principat amb l’equip Kipin Energy Aspar Team com a substitut d’Arón Canet, que havia patit una lesió, i va millorar dues posicions respecte a la carrera del passat cap de setmana al mateix traçat.

Cardelús va sortir des de la 28a posició, i al final de la primera volta ja havia superat dos rivals, i a poc a poc, ha anat pujant fins al 22è lloc final a l’arribada.El guanyador de la carrera va ser el britànic Sam Lowes, seguit pels italians Fabio Di Giannantonio i Enea Bastianini, amb el resident Jorge Martín en sisena posició.

Després de la prova, el corredor va manifestar que “el balanç d’aquest segon Gran Premi disputat a Motorland és positiu tot i que crec que podia haver estat encara un pel millor”, i va afegir que “a la primera meitat de cursa no he acabat d’estar del tot còmode, potser ha estat el fet de muntar el neumàtic tou que tots hem estrenat aquest cap de setmana”.

Xavi Cardelús tancarà el proper cap de setmana la temporada amb l’última cursa de l’Europeu de Moto2 que se celebrarà al Circuit Ricardo Tormo de Xest, mateix traçat que rebrà les dues següents carreres del Mundial de MotoGP.

MORBIDELLI VENÇ A MOTOGP, I EL RESIDENT, JOAN MIR ÉS MÉS LÍDER

L’italià Franco Morbidelli va endur-se la cursa de MotoGP del Gran Premi de Terol celebrat ahir al circuit aragonès de Motorland. El corredor de Yamaha va superar els dos residents de Suzuki, Alex Rins i Joan Mir, mentre que Pol Espargaró va ser quart. Entre els pilots que lluiten pel Campionat, Maverick Viñales va ser setè, i Fabio Quartararo vuitè, posicions que van beneficiar Joan Mir per ampliar la seva diferència al capdavant de la classificació. A Moto3, l’espanyol Jaume Masiá va guanyar la carrera al davant d’Ayumu Sasaki i Kalto Toba. El resident Albert Arenas va ser quart, i és encara més líder del Mundial a falta de tres curses per al final.

tracking