x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Millors sensacions i punts que resultats en l'inici de lliga de l'FC Andorra

Actualitzada 26/10/2020 a les 06:52
L’FC Andorra va tancar la segona jornada de la Segona B en sisena posició després d’haver tingut millors sensacions i nivell de joc que no pas de punts en aquest inici de temporada, on ha sumat dos empats en duels en què no va poder reflectir en el marcador la superioritat mostrada sobre la gespa tant contra el Llagostera com contra l’Espanyol B. En aquest sentit, el tècnic Nacho Castro va manifestar que “és una llàstima el poc que sumes empatant perquè al final amb les sensacions tampoc et pots quedar”, i va afegir que “els punts són molt importants encara que et poden dur a engany, perquè jo marxo molt content per aquests dos partits”.
Una de les millors notícies de l’empat contra l’Espanyol B va ser la sortida d’Hector Hevel, que va revolucionar el partit i va acabar sent clau amb dos gols. L’atacant va assenyalar que “estic content pels gols i perquè l’equip va remuntar a la segona meitat”, i va agregar que “vam demostrar més valentia i vam atacar millor, llàstima que no vam materialitzar totes les ocasions”. També va referir-se a la valentia Nacho Castro, que va afirmar que “hem de tenir més confiança, vull jugadors atrevits, valents i que no tinguin por a equivocar-se, perquè la por és el pitjor que pots tenir a un terreny de joc”.


Dos duels complicats

Els tricolors visitaran diumenge al migdia el Cornellà, i rebran la següent setmana el Barça B. Sobre els primers, Castro va declarar que “són un equip amb molta experiència i que vol estar a dalt i serà complicat”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts