Ion Izagirre guanya l'etapa de Formigal, i Richard Carapaz assalta la general

Ion Izagirre celebra la victòria a Formigal.

ASO / PHOTOGOMEZSPORT
Actualitzada 26/10/2020 a les 06:50
El corredor basc Ion Izagirre va adjudicar-se la sisena etapa de la Vuelta a Espanya amb final a Formigal, en una jornada marcada per la pèrdua del liderat de la general de Primoz Roglic en detriment de Richard Carapaz. El corredor de l’Astana va ser un dels integrants de la multitudinària escapada del dia, i va atacar a les rampes finals fins a acabar enduent-se l’etapa amb 25 segons de marge respecte al resident Michael Woods.

Pel que fa a la lluita per la general, Richard Carapaz va posar a prova al líder fins ahir, Primoz Roglic, al tram final del port de Formigal, i va acabar vestint-se amb el maillot vermell de primer de la general amb 18 segons de marge respecte a Hugh Carthy, 20 respecte a Dan Martin, primer resident a la general, i 30 respecte a Roglic, que ara és quart. Dintre dels deu primers hi ha tres residents més, ja que Enric Mas ocupa el cinquè lloc, Marc Soler és setè, i David de la Cruz va pujar tres llocs fins a la novena posició.