L'FC Andorra s'estrena a casa amb empat contra l'Espanyol B (2-2)

L’FC Andorra signa taules contra l’Espanyol B a l’estrena com a local. Els tricolors van arrencar perdent 0-2, però van empatar en vuit minuts a la segona meitat i van tenir opcions per endur-se els tres punts

L'FC Andorra s'estrena a casa amb empat contra l'Espanyol B (2-2)Fernando Galindo

L’FC Andorra va estrenar-se a casa amb un empat 2-2 contra l’Espanyol B que no va satisfer tot i arrencar perdent 0-2. Després d’una primera part amb dubtes, els tricolors van ser els clars dominadors a la segona meitat arran de l’entrada d’Hector Hevel, i van acabar tenint clares opcions per acabar enduent-se la victòria.

El conjunt blanc i blau va sortir disposat a jugar de tu a tu als tricolors, i tots dos equips es disputaven la possessió de la pilota en un inici marcat per la voluntat d’imposar-se sobre la gespa dels dos conjunts, però també per les imprecisions que evitaven generar ocasions a cap de les dues bandes, fins que als deu minuts Carlos Martínez va estar a punt d’obrir el marcador després d’una passada en profunditat, tot i que el seu xut, forçat, el va poder treure el visitant Fortuño. El filial català no va atemorir-se, ni molt menys, i va aprofitar una errada defensiva de Pedraza per avançar-se al marcador gràcies a un gol de Max Svenson.

Amb la diana en contra, els tricolors van fer una passa endavant en busca de l’empat, i van apropar-se més a la porteria de l’Espanyol, tot i que sense generar cap ocasió clara per igualar el partit. Els blanc i blaus, a més, van acular-se i van deixar la pilota per l’FC Andorra, i el partit va anar guanyant en tensió a poc a poc tot i l’ambient fred que es vivia a Prada de Moles. No van faltar, però, alguns valents que van seguir el duel fora del recinte encampadà desafiant el fred, que van estar a punt de celebrar l’empat just abans del descans, tot i que la rematada de cap de Carlos Martínez a centrada de Martí Vilà, va sortir fregant el travesser i va deixar el 0-1 al descans.

Nacho Castro va moure la banqueta al descans, però no va servir de gaire, ja que al segon minut de la represa, Svenson va tornar a marcar per als visitants amb una volea a passada de Ferran Jutglà en una jugada en què als tricolors va faltar-los contundència en defensa. El 0-2, però, no va enfonsar els tricolors, i Hector Hevel, que acabava d’entrar, va aprofitar una errada de la defensa perica per retallar diferències amb l’1-2 i tornar a posar l’equip dins del partit. I gairebé sense temps per assaborir el gol, Hector Hevel va aprofitar una excel·lent jugada de Rubén Bover per la dreta, per fer l’empat amb una rematada des de la frontal que va superar Fortuño.

Els tricolors van fer-se amos del partit, mentre els blanc i blaus anaven encara més enrere, però tot i això, gaudien d’alguna oportunitat aïllada, com un xut d’Ivan Gil que va atrapar Ratti. El duel entrava en moments d’anada i tornada, amb els tricolors en tromba a pel gol, i el filial espanyolista intentant aprofitar, sense èxit, els espais que quedaven a la rereguarda dels del Principat. Una centrada d’Hevel des de l’esquerra va estar a punt de suposar el 3-2, però la defensa visitant el va treure sobre la línia, i poc després, Carlos Martínez va rematar de xilena fora. Els tricolors van seguir intentant-ho fins al xiulet final, però el marcador ja no es va tornar a moure, tot i que l’última aproximació va ser un cop de cap de Jutglà per a l’Espanyol B a la sortida d’un córner.

L’FC Andorra visitarà aquest diumenge a les 12.00 hores el Cornellà.

EL VESTIDOR

“ENS HA FALTAT PERSONALITAT”

Nacho Castro, l’entrenador de l’fc andorra va arribar capcot a la sala de premsa després de l’empat i va manifestar que “hem de ser més valents, tenir més personalitat i pressionar més amunt que és el que ens ha faltat a la primera meitat”, i va afegir que “estic orgullós de la reacció de l’equip a la segona meitat i del joc que han demostrat, però crec que ells no han fet mèrit per endur-se l’empat”. A més, el tècnic asturià va assenyalar que “l’empat no em satisfà perquè hem sigut superiors i a la segona part haguéssim pogut passar-los per sobre, però és una llàstima no haver aconseguit la remuntada”.