El MoraBanc cau al Palau Blaugrana 82-71

Els tricolors no han pogut amb un Barça que ha anat a batzegades

Una jugada del partit d'aquest vespreACB PHOTO / V. Salgado

El MoraBanc Andorra ha caigut 82-71 a la pista de l'FC Barcelona i ha sumat la quarta derrota de la temporada a la Lliga Endesa. Els tricolors han fet un bon partit, però els blaugrana han acabat imposant la seva qualitat i s'han endut el duel.

Els homes d'Ibon Navarro han arrencat bé, agafant una mínima renda d'inici, però poc a poc l'FC Barcelona ha anat imposant la seva qualitat fins a agafar una màxima diferència de 13 punts al segon quart en un duel que ha arribat al descans 41-30 a favor dels locals.

A la represa, els tricolors no han pogut millorar ni en atac ni en defensa, i els blaugrana han acabat de trencar el partit amb 18 punts de marge al tercer període tot i els intents del MoraBanc per agafar-se al duel. Una tímida reacció ha situat els homes d'Ibon Navarro a només nou punts de diferència just abans de l'últim quart (63-54).

La reacció s'ha allargat també a l'últim període, i el MoraBanc s'ha situat a només cinc punts (63-58), fet que ha obligat a Jasikevicius a aturar el partit amb només un minut jugat de quart, però quan més a prop estaven els tricolors, un parell de seleccions de tir precipitades han tornat a donar aire al Barça, que ja no ha deixat escapar el partit i s'han acabat imposant 82-71.

Tyson Pérez ha estat el millor dels tricolors amb 10 punts, 7 rebots, una assistència i 19 de valoració, mentre que Palsson i Senglin, a més de l'aler-pivot hispanodominicà, han estat els màxims anotadors amb 10 punts.

Els tricolors afrontaran ara una setmana amb tres partits. El primer serà d'Eurocup, dimarts contra el Lietkabelis al Poliesportiu, i després n'arribaran dos més de Lliga Endesa, dijous a Bilbao, i diumenge a casa contra el Saragossa.