L'FC Andorra s'estrena com a local amb la visita de l'Espanyol B

Els tricolors reben el filial blanc-i-blau en el primer duel a Prada de Moles després de 230 dies sense jugar-hi

L'FC Andorra s'estrena com a local amb la visita de l'Espanyol BFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra s’enfronta aquesta tarda a l’RCD Espa­nyol B en el primer duel dels de Nacho Castro des de fa 230 dies, quan van enfrontar-se a l’Oriola abans de l’esclat de la crisi de la Covid-19, en un duel que Prada de Moles acollirà des de les 18.30 hores sense públic. El tècnic asturià podrà comptar amb el nou fitxatge, Martín Mantovani, que ja té la fitxa tramitada, mentre que tant Isma Cerro com Sergi Serrano seran baixa per diversos problemes físics.

Nacho Castro va manifestar que “és importantíssim fer-nos forts a casa i aconseguir els tres punts perquè seria una bona dosi pel que fa a confiança i tenir la continuïtat del que vam tenir a Llagostera”. Sobre el rival, va assenyalar que “són un equip molt jove, han pujat molts nois del juvenil, ja que tenen una bona fornada, i són molt perillosos en transició i haurem d’estar molt atents en aquest aspecte”. El tècnic també va referir-se a l’arribada de Mantovani i va assegurar que “era l’única posició que ens faltava per doblar, i aprofitant que havia rescindit crec que era una oportunitat excel·lent pel que ens podrà aportar”.

L’Espanyol B arribarà a Prada de Moles després de sumar els tres punts a la primera jornada a casa, on va guanyar 2 a 1 l’AE Prat. El tècnic del filial blanc-i-blau, José Aurelio Gay, va afirmar a la prèvia que “l’Andorra compta amb molt bons jugadors, dels millors de la categoria, i té un dels pressupostos més alts, sinó el que més”. A més, va agregar que “ens va bé jugar ara a l’inici contra ells, igual que la temporada passada, perquè estaran menys rodats que més endavant, però crec que segur que després estaran entre els millors”.

tracking