x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La FAF porta documentació de la manipulació a la policia

Va entregar al cos d’ordre cinc informes d’empreses diferents
Duel entre Inter Escaldes i UE Santa Coloma.

La FAF porta documentació de la manipulació a la policia

Duel entre Inter Escaldes i UE Santa Coloma.

Xavier Pujol
Actualitzada 23/10/2020 a les 06:20
Els responsables de la Federació Andorrana de Futbol van entregar a la policia la documentació de què disposen sobre el cas de la presumpta manipulació i irregularitats a les apostes dels duels entre Inter Club d’Escaldes i UE Sant Julià del final de la temporada passada. En total, des de la federació es van entregar cinc informes al cos d’ordre (quatre d’Stats Perform Integrity i un de Good Games). La policia disposa també d’altres elements com ara gravacions.

Pel que fa als informes, els d’Stats Perform consideren que l’evolució de les apostes al duel de Copa Constitució no estava justificada i no respon a cap lògica a no ser que hi hagués un resultat pactat, mentre que el de l’empresa Good Games, que no va analitzar les apostes en línia, sinó només l’aspecte esportiu, va arribar a la conclusió que el partit estava arreglat al 99 per cent.

Un cop la policia té tota la documentació al seu poder, ara continuarà les investigacions analitzant els diferents escrits de les empreses recomanades per la UEFA. De fet, va ser el màxim organisme del futbol europeu qui va recomanar a la Federació Andorrana de Futbol a principi d’agost que comuniqués a la policia els indicis que tenia de les presumptes irregularitats amb les apostes i de la possible manipulació dels duels entre Inter Escaldes i UE Sant Julià corresponents a la Lliga Multisegur Assegurances i Copa Constitució.

Segons fonts policials, s’investigarà amb la nova documentació el que va passar als partits, tant al terreny de joc com a fora, i en cas de hi hagi indicis d’irregularitats es trametran les conclusions a la Batllia.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts