Triomf d'etapa del resident del Movistar Marc Soler

Marc Soler celebrant la victòria a Lekunberri.

ASO / PHOTOGOMEZSPORT
Actualitzada 22/10/2020 a les 07:13
El resident Marc Soler va adjudicar-se la segona etapa de la Vuelta a Espanya després de rematar el seu atac en l’últim descens del dia i marxar en solitari fins a la meta. El seu equip, Movistar, corria a casa –l’etapa era de 151,6 quilòmetres entre Pamplona i Lekunberri– i el ciclista va posar el fermall de la millor manera per a ell i per al seu equip.

El resident es va poder treure així una espina i va sumar la seva primera victòria en una gran volta. Precisament a Andorra ja havia tingut l’oportunitat de sumar un triomf parcial a la Vuelta l’any 2018 en una etapa amb final a Naturlandia, però el seu equip va aturar-lo quan anava encaminat cap a la victòria per ajudar Nairo Quintana.

Primoz Roglic va entrar a 19 segons de Soler i el tercer lloc de l’etapa també va tenir protagonisme andorrà perquè el va ocupar el resident Dan Martin, també a 19 segons del guanyador. Pel que fa a la classificació general, Roglic segueix sent líder i el resident Dan Martin va pujar una posició fins al segon lloc a nou segons del lideratge. Richard Carapaz, a onze segons, és tercer, mentre que el també resident Enric Mas és quart.

Avui es disputa la tercera etapa amb final a la Laguna Negra, port de primera categoria.