Mototiciclisme

Cardelús repetirà a l'Aragó com a substitut de Canet

Disputarà el Gran Premi de Terol durant el cap setmana al circuit de Motorland a les files del Kipin Energy Aspar Team

Cardelús repetirà a l'Aragó com a substitut de Canet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús tornarà a participar aquest cap de setmana al Mundial de Moto2 amb l’equip Kipin Energy Aspar Team com a substitut d’Arón Canet, que es va lesionar fa dues setmanes a Le Mans. En un primer moment, la presència del jove pilot havia de ser només per al Gran Premi de l’Aragó al circuit de Motorland, però com que Canet no s’ha pogut recuperar, també serà aquest cap de setmana al Gran Premi de Terol, que es tornarà a disputar al traçat aragonès.

Després que es conegués la notícia, Xavi Cardelús va manifestar que està “content de poder córrer una segona cursa del Campionat del Món de Moto2 i agraït amb l’equip per tornar a pensar en mi”, tot i afegir que “l’únic que lamento és que aquesta participació estigui causada per la lesió d’un company”. El pilot arrencarà demà l’acció amb els entrenaments lliures i va assenyalar que “el més important és que ja vaig completar una part molt important de l’adaptació a l’Speed Up al llarg de la setmana passada”, i va cloure que “això fa que puguem afinar la posada a punt de la moto i seguir progressant per aconseguir millors resultats aquest cap de setmana”.

Pel que fa a la categoria de MotoGP, a Motorland es tornarà a viure una lluita fratricida entre els residents Joan Mir, Fabio Quartararo i Maverick Viñales a la classificació general del Campionat del Món. Actualment Mir lidera amb 121 punts, amb Quartararo amb 115 i Viñales amb 109.

tracking