L'inici de la Lliga Multisegur s'ajorna al 22 de novembre

La Lliga Unida arrencarà el 8 de novembre si ho autoritza el Govern

La Lliga Multisegur podria tenir 10 equipsFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Futbol i els clubs han acordat ajornar l'inici de la Lliga Multisegur Assegurances al 22 de novembre després de les últimes restriccions que va aprovar el Govern per fer front a la pandèmia. L'arrencada del campionat estava prevista per aquest cap de setmana, però les entitats i la federació van consensuar en una reunió telemàtica endarrerir l'inici.

La primera data possible per l'estrena del campionat és del 22 de novembre després de l'última aturada per seleccions de l'any, i en cas de que la situació no millori, s'endarrerirà als diumenges 29 de novembre, 6 de desembre o 13 de desembre. En cas de que després d'aquesta última data no pugui arrencar la lliga, federació i clubs realitzaran una nova reunió per buscar sol·lucions. La idea és mantenir el format de lliga regular a dues voltes, i play-off també a dues voltes.

Pel que fa a la Lliga Unida, la intenció de la FAF i els clubs és que arrenqui el 8 de novembre, o en el seu defecte el 15 de novembre, ja que aquesta competició no es veu afectada per l'aturada internacional, tot i que la decisió final dependrà de que ho autoritzi l'executiu.

tracking