x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esquí

El pilot Maverick Viñales i la federació tanquen un acord de patrocini

Viñales, content per la col·laboració

Viñales, content per la col·laboració

El pilot de MotoGP dona suport als esquiadors

Actualitzada 21/10/2020 a les 06:41
La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i el pilot de MotoGP Maverick Viñales han signat un conveni de patrocini pel qual el pilot resident incorpora el seu segell a la marca FAE. Viñales, que lluita pel títol del Mundial de MotoGP, i la seva imatge MVK12 “aporten la potència a una federació en la qual la força, la velocitat i la tècnica es conjuguen per ser cada vegada més ràpids en competició, assolint riscos i posant la màquina al límit per poder aconseguir el màxim resultat”, va explicar la FAE en un comunicat. Amb aquest acord, la FAE ha presentat un nou logo, redissenyat i amb la inclusió del distintiu de la marca de Maverick Viñales.

La FAE va destacar que gràcies a aquesta col·laboració, l’aportació d’MVK serà tant econòmica, quantitat que no ha transcendit, com de material Oakley -màscares, ulleres i roba)– que rebran els esquiadors.

Maverick Viñales va comentar que està “molt content de col·laborar amb la FAE i, realment, em fa sentir molt orgullós perquè crec que compartim uns valors molt semblants”. El pilot va afegir que “com a esportista d’alt nivell em sento molt igual a tots els esportistes de la Federació d’Esquí”. Pepi Pintat, president de la FAE, va subratllar que “[Maverick] és un referent i ens fa molta il·lusió. És un fet molt, molt important, que [algú com ell] ens patrocini, perquè motivarà els nostres esportistes”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts