El MoraBanc cau contra el Lokomotiv (76-61)

El conjunt d'Ibon Navarro ha acusat les múltiples baixes i ha acabat perdent a Rússia

El MoraBanc cau contra el Lokomotiv (76-61)Lokomotiv Kuban

El MoraBanc Andorra ha sumat la tercera derrota en quatre partits d'Eurocup després de caure 76-61 a la pista del Lokomotiv Kuban de Krasnodar. El partit ha estat igualat des del primer moment, però amb els russos dominant tota l'estona al marcador arribant a agafar deu punts de marge just al descans (37-27).

Els tricolors han reaccionat a la represa arribant a situar-se a només un punt (39-38) després d'un triple de Jelínek, però els locals han tornat a marxar amb un 6-0 de parcial després de dues pèrdues dels tricolors, que ja no s'han pogut tornar a enganxar i han vist com els russos han mantingut el domini fins el 76-61 final.

El MoraBanc tancarà la primera volta de l'Eurocup dimarts vinent al Poliesportiu contra el Lietkabelis (que ahir va guanyar al Telenet) en un duel en què la victòria serà vital perquè els tricolors no es compliquin la classificació per la següent ronda de la competició.

Nacho Llovet, amb 6 punts, 8 rebots i 13 de valoració, ha estat el més destacat del partit, i Palsson, amb 12 punts, el màxim anotador tricolor. Jeremy Senglin no ha disputat el duel a causa d'unes molèsties a l'isquiotibial de la cama dreta, Sergi García s'ha hagut de retirar abans d'hora per un cop a l'espatlla, i Tyson Pérez, que entrava a una convocatòria després de la seva lesió, finalment no ha tingut minuts.