Tere Morató debuta a Primera contra el Reial Madrid

L'andorrana va disputar els 20 últims minuts del duel que es va emportar el conjunt blanc

Tere Morató debuta a Primera contra el Reial MadridRayo Vallecano Femenino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tere Morató va complir ahir un somni amb el seu debut a la màxima categoria del futbol espanyol, la Primera Iberdrola, a les files del Rayo Vallecano Femenino. A més, no ho va fer contra un equip qualsevol, sinó que es va enfrontar al Reial Madrid. "Molt contenta d'haver debutar a Primera Iberdrola. Fer-ho a Valdebebas i contra el Madrid fa que sigui una mica més il·lusionant l'experiència", ha manifestat avui Morató, que ha afegit que "esperem que siguin els primers minuts de molts més que vindran".

L'exjugadora de l'Enfaf i l'FC Barcelona va entrar al minut 70 de partit quan el marcador era de 3-1 a favor del conjunt blanc, que es va acabar emportant el duel per aquest mateix resultat. "Sobretot es va notar la diferència de rodatge entre un equip i l'altre perquè era el nostre primer partit i el seu ja era el tercer. Es va notar molt a la segona part", ha comentat la jugadora del Principat.

Tant Morató com la resta de la plantilla de l'equip madrileny descansaran una setmana abans del proper partit, l'1 de novembre a casa contra l'UDG Tenerife, en el que serà el segon duel de la temporada per al Rayo.

tracking