El retorn del Tour es pagarà amb els diners del Cirque

S’hi destinaran els 764.444 euros abonats enguany a la companyia

El retorn del Tour es pagarà amb els diners del CirqueFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra Turisme dedicarà 764.444 euros que havia pagat per l’espectacle del Cirque du Soleil d’enguany per sufragar una part de les despeses de l’arribada del Tour de França l’estiu del 2021, segons apareix al pressupost de l’entitat parapública per al proper any. Les actuacions de la companyia canadenca no es van celebrar a causa de la situació sanitària, i en les comptes de la parapública s’expressa que es traspassa el pressupost d’esdeveniments cancel·lats o de pagaments anticipats per no augmentar el pressupost per assolir totes les accions establertes.

El recorregut definitiu de l’arribada de la ronda francesa es coneixerà a final de mes a la presentació de la prova que es fa cada tardor, però la intenció, a falta de tancar alguns serrells, és que hi torni a haver una triple jornada al país amb una arribada, la jornada de descans i una sortida, tal com es va fer el 2016. En aquella ocasió, l’arribada del Tour va costar uns 850.000 euros (650.000 d’organització i 200.000 més de despeses logístiques), i el retorn va ser d’un milió només amb les pernoctacions de l’organització.

D’altra banda, Andorra Turisme també va avançar enguany 40.000 euros dels 50.000 que costa la prova a la Mussara, organitzadora de la cursa de BTT Gran Fondo Andorra, i l’any 2021 només s’abonaran els 10.000 euros restants.

tracking